The 6 best hotels in Sazava, Czech Republic

November 14, 2022 Marissa Gamble

Discover the best hotels in Sazava, Central Bohemian Region, Bohemia including Penzion Venkoff, Chatky Sazava, Rekreacni Stredisko Schiffler Miroslav, Vila Sazava, Resort Erich, Hotel Sazavsky Ostrov.
Restaurants in Sazava

1. Penzion Venkoff

Cerenice 1, Sazava 28506 Czech Republic
Excellent
67%
Good
33%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4.5 based on 3 reviews

Penzion Venkoff

Finding an ideal pension (b&b) in Sazava does not have to be difficult. Welcome to Penzion Venkoff, a nice option for travelers like you. For those interested in checking out Sazava monastery (3.1 mi) while visiting Sazava, Penzion Venkoff is a short distance away. During your stay, take advantage of some of the amenities offered, including a picnic area, outdoor furniture, and baggage storage, and you can go online as Penzion Venkoff offers guests free wifi. Guests are also welcome to enjoy breakfast, located on site. For travelers arriving by car, free parking is available. Plus, during your trip, don't forget to check out an art museum, such as Glass Art Centre, Glassworks Frantisek in Sazava. Penzion Venkoff looks forward to welcoming you on your visit to Sazava.

Místo pro odpočinek

Reviewed By Adela V

Byli jsme v 2016. Moc hezky zrekontruovaný statek, je vidět, že nad tím někdo přemýšlel a nešetřil. Měli jsme 2 noci se snídaní - pečivo, domácí máslo, marmeláda i vajíčka - nedalo se sníst :) Majitelé velice příjemní, ale nevtíraví. Zajistili nám i kýtu a gril a jelikož je pan majitel excelentní kuchař, udělal nám výbornou marinádu (kýtu normálně nejím, ale tohle se nedalo nejíst :) ). Na zahradě bylo posezení jak pro dospěláky, tak vyžítí pro děti (trampolína, skluzavka atd). Poměr cena výkon supr

2. Chatky Sazava

Sazava 181, Sazava 592 11 Czech Republic
Chatky Sazava

3. Rekreacni Stredisko Schiffler Miroslav

Samopse 037, Sazava 286 07 Czech Republic
Rekreacni Stredisko Schiffler Miroslav

4. Vila Sazava

Školská 196, Sazava 286 05 Czech Republic
Vila Sazava

5. Resort Erich

Sazava 181, Sazava 592 11 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 2 reviews

Erich bez Ericha :)

Reviewed By chipanddale2015

Velmi hezky zrekonstruovaný hotel za městem. Světlé pokoje s balkonem. Na pokoji hotelová kosmetika, lednička. Pokoje nemají trezor, klimatizaci ani varnou konvici, což ovlivňuje asi zařazení mezi 3*. Jinak by si zasloužil o * více. Při víkendovce jsme nic z toho nepotřebovali. U hotelu se staví dřevotřískové domky určené taky k pronájmu, venkovní bazén. Snídaně po rozvolnění opatření - na každém stole nachystaný "bufet" pro dva hosty. Chci věřit, že na vyžádání bychom dostali přidáno pečivo i další potraviny:) Nápoje volně k dispozici. Hlavním pokladem resortu je lokomotiva Prinz Erich, ale tu neuvidíte, je dobře schovaná někde ve městě v depu:) Hotel rozhodně dopručujeme, vysoká kvalita za velmi rozumnou cenu:)

6. Hotel Sazavsky Ostrov

Poznanska 297, Sazava 285 06 Czech Republic
Excellent
0%
Good
100%
Satisfactory
0%
Poor
0%
Terrible
0%
Overall Ratings

4 based on 1 reviews

Víkendová dovolená

Reviewed By 361elp

Hotel slušný, vybavení pokoje dostačující, obsluha v restauracích skvělá. Paní recepční moc milá, vše vysvětlila a poradila nám. Okolí krásné, obchody jsou blízko. Jediné, co nám vadilo, byl hluk z vedlejší ubytovny, jinak opravdu není na co si stěžovat.

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.