Bohemia, Czech Republic Food Guide: 3 Diner food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Ricany

May 10, 2020 Leonarda Pillsbury

Best Diner restaurants nearby. Discover the best Diner food in Ricany. View Menus, Photos and Reviews for Diner restaurants near you.. Říčany (Czech pronunciation: [ˈr̝iːtʃanɪ]; German: Ritschan) is a town in the Central Bohemian Region of the Czech Republic. In 2006 it had almost 17,500 inhabitants. It is located 20 km from the center of Prague and it takes about half an hour to get to the Prague Main railway station by train. The town is part of the Prague metropolitan area.
Things to do in Ricany

1. Restaurace U Anezky

Olivova ul. 211, Ricany 25101 Czech Republic International, European, Pub, Diner, Czech Lunch, Dinner, Drinks Takeout, Reservations, Outdoor Seating, Seating, Parking Available, Street Parking, Television, Highchairs Available, Wine and Beer, Digital Payments, Free Wifi, Accepts Credit Cards [email protected] +420 323 603 665 https://www.facebook.com/Hosp%C5%AFdka-a-vin%C3%A1rna-U-Ane%C5%BEky-194331040597426/
Restaurace U Anezky

Reviewed By GROOCZECH

S přítelkyní jsme si zajeli na večeři do této restaurace. Terasa byla narvaná bavícimi se lidmi, což svědčí o oblíbenosti tohoto podniku. Interiér restaurace je zařízen vkusně a s citem. K pití jsme si dali domácí limonády, švestkovou a višňovou, chuťově obě dobré, ale mohly být vychlazenější. Kotleta s glazovanou cibulkou, rozbitým bramborem a bilinkovým dipem byla výborná, moc nám chutnala. Tatarský biftek s topinkami byl dobře ochucený, pouze jsem si mírně dosolil. Topinky byly z čerstvého chleba, takže byly mastnější, ale nebylo to nic tragického, česnek měl sílu a bylo ho dost. Pouze mne zarazilo, že se obsluha u tataráku nezeptala míchat/nemíchat a donesla ho už namíchaný. Rád si směs míchám sám, ale aspoň mi kuchař ušetřil práci. Obsluha milá, ochotná a ač měla práce nad hlavu, stále usměvavá, i pár vtípků prohodila, to potěšilo. Toalety mají čisté, udržované, ceny adekvátní.V tomto podniku jsme byli velmi spokojeni a i když rádi objevujeme nové věci, tak sem se budeme rádi vracet.

Top 10 Czech food in Ricany, Bohemia, Czech Republic

2. Man

Obchodni, Prague Czech Republic European, Diner, Czech +420 602 633 176
Man

Reviewed By maflorveira

Es un restaurante para comer rapido y seguir conociendo esta hermosa ciudad. Pedimos algo para llevar y estaba todo muy rico.

Most Popular International food in Ricany, Bohemia, Czech Republic

3. Jidelna On Dobrejovicka Street

Dobrejovicka 438, Pruhonice 252 43 Czech Republic European, Diner, Czech +420 267 750 412

Reviewed By Ferdinand_Von_Berg

Paprikový lusk a vinná klobása. Přeplněný bufet, místo pouze k stání. Ale vše rychle, jídlo chutné a levné. Neni kde v poledne parkovat.

Bohemia, Czech Republic Food Guide: 4 British food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Ricany

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.