Best Fast Food food near Lidkoping, West Coast, Sweden

March 3, 2020 Chanda Heide

Reviews on Fast Food food in Lidkoping, West Coast, Sweden including Brostugans Cafe & Glass, Burger King Lidkoping, Frasses
Things to do in Lidkoping

1. Brostugans Cafe & Glass

Ulleredsbro, Lidkoping Sweden Fast Food +46 72 543 07 52
Food
Service
Value
Overall Ratings

4 based on 15 reviews

Brostugans Cafe & Glass

Reviewed By Marie-Louise K

Här åt vi glass på vägen från Läckö. Vi har tänkt flera gånger att stanna till där men det har inte blivit av så nu gjorde vi det. Ett trevligt sommarställe med god glass, fika och enklare mat som smörgåsar, hamburgare och sallader. Prisvärt. Du kan sitta både ute och inne men föreslår att sitta ute precis vid vattnet på bryggan. Kommer du med en mindre motorbåt t ex så kan du enkelt lägga till där också Parkering för bil finns en liten bit bort bara.

West Coast, Sweden Food Guide: 6 Scandinavian food Must-Eat Restaurants & Street Food Stalls in Lidkoping

2. Burger King Lidkoping

Anghagsgatan 1, Lidkoping 53140 Sweden Fast Food

Reviewed By bosselasse

Maten smakar som den skulle.Sen fallerade det fruktansvärt,Klockan 19.16 och restaurangen är smutsig och kladdig.Tjejen i kassan har säkert haft ett jobbigt arbetspass och jag förväntar mig ingen kram när jag kommer,hon behöver inte ens vara trevlig men hon skall väll i alla fall inte vara direkt otrevlig.Hopps att Hon och Restaurangen får en bättre dag i morgon.

Top 3 Asian food in Lidkoping, West Coast, Sweden

3. Frasses

Rorstrandsgatan 5, Lidkoping 531 40 Sweden Fast Food +46 510 288 90 http://www.frasses.se
Frasses

Reviewed By Marie-Louise K

Vi var på utflykt till Läck och åt lunch på Frasses i samband med det. Vi tog hamburgare och det smakade bra och de kommer med maten till borden, lite dyrare än på andra snabbmatsställen dock men upplever det som om det är mer mat. Just den här dagen verkade det vara lite si och så med att komma i håg vem som beställt vad så det blev några förvecklingar både vid vårt bort och några andras.

Top 5 Seafood food in Lidkoping, West Coast, Sweden

TAGS

ThingsTodoPost © 2018 - 2024 All rights reserved.